De teak tuinbank staat bij al je tuinmeubelen

Teakhouten tuinbanken brengen een prachtige uitstraling met zich mee die op elk terras in de buitenlucht past. Maar wat is het verschil tussen teakhouten en eikenhouten tuinbanken, dat is een vraag die mensen vaak stellen. Teakhout wordt over het algemeen gezien als een betere versie van eikenhout. Dit komt vooral omdat teakhout minder snel last heeft van weersomstandigheden of rot. Het materiaal ‘werkt’ iets beter dan eikenhout en wordt daarom steeds vaker gebruikt bij de productie van tuinmeubelen.

Teak tuinbanken hebben een mooie volle uitstraling die goed past bij je set van tuinmeubelen. Op teak.nl is ook een ruim aanbod van prachtige teak tuinbanken, van de standaard banken tot complete lounge sets, je kunt het allemaal krijgen. Omdat teak wat beter materiaal is, zie je dit wel enigszins terug in de prijs, maar aan onderhoudskosten ben je daarentegen weer minder kwijt.

Specificaties van teakhout

Teak is speciaal voor het outdoor leven. Wil je bijvoorbeeld naast de tuinstoelen nog een bankje waarop twee of drie personen kunnen zitten, dan is de standaard tuinbank van teak.nl een prima optie. Je kunt ook kussens plaatsen op de teak tuinbanken om het zitcomfort nog wat te verbeteren. Teak gaat langer mee en heeft onderweg minder onderhoud nodig dan eikenhout. Wil je ook genieten van de voordelen en uitstraling van teak tuinbanken, dan kom je op teak.nl een uitgebreid assortiment tegen.

Wat doet teak.nl zelf?

Als je besluit om een teak tuinbank online te kopen op teak.nl, dan wordt deze zo snel mogelijk bij je thuis afgeleverd. De extra service die teak.nl biedt is dat de bank volledig gemonteerd bij je thuis wordt afgeleverd, waardoor je er niks meer aan hoeft te doen. Behalve er op zitten dan!