Ontdek de tijdloze stijl van een Retro BBQ

Ik ga op vakantie en ik neem mee: Een Retro BBQ. Superhandig in het gebruik en van authentieke schoonheid. Als het seizoen van barbecueën er weer aankomt wil je natuurlijk een goede indruk maken op je vrienden en familie. Een Retro BBQ maakt de verwachtingen volledig waar! Deze BBQ is overal te gebruiken, zowel achter huis als in het park, omdat het gebruiksgemak zo extreem hoog is. Maar alles is te doen om de uitstraling, die volledig het gevoel van barbecueën zoals het vroeger ging geeft. De enige webshop in Nederland die deze Retro BBQ verkoopt is www.retrobbq.nl.

Design

Vergis je niet, het design van de Retro BBQ is optimaal. Het begint al bij de stijlvol afgewerkte buitenkant die compact in elkaar steekt. Maar als je de kleppen dan openzet begint het genot voor het oog pas echt. Geweldige roestvrijstalen bladen, makkelijk in de schoonmaak en een strakke vormgeving.

Daarnaast zit binnen in de Retro BBQ een ware kookgrill, waar dus ook groenten op kunnen worden klaargemaakt. Dit maakt de Retro BBQ dan ook multifunctioneel. Ook zit er een warmhoud rek in die gemakkelijk is in de bediening. Met zo’n binnenkant kun je niet wachten tot het eerste stukje vlees klaar gemaakt kan worden!

Product van hoge kwaliteit

De Retro BBQ heeft sterke materialen en hierbij is ook rekening gehouden met frequent gebruik. Door de twee knoppen aan de voorkant kan je makkelijk doseren met je gas en zo schakelen tussen verschillende eetmomenten. Op de Retro BBQ via retrobbq.nl zit ook nog eens twee jaar garantie, maar dit hoeft zeker niet nodig te zijn voor het klasse product.

Opbergen van specerijen en sausjes is ook nog eens heel makkelijk bij de Retro BBQ, daarvoor zitten handige rekjes aan de binnenkant. Door de wielen aan de onderkant is de BBQ makkelijk te verplaatsen, naar bijvoorbeeld een parkje.