Voorzie jouw tuin van de beste verlichting

Je hebt een mooie, goed bijgehouden tuin, maar als je ’s avonds wilt genieten van jouw tuin is het helaas al snel donker. De logische oplossing is om te kiezen voor tuinverlichting, maar er is zo veel keus, dat je keuze stress krijgt en niet meer weet wat je zou moeten kiezen. Daarom helpen wij je met het maken van de beste keus voor jouw LED tuinverlichting!

Kies voor LED verlichting

Wellicht beschik je in je huis of op kantoor al over LED verlichting, en in dat geval ben je er vast net zo enthousiast over als wij. Heb je nog geen ervaring met LED? Laat ons je dan op de hoogte brengen van de voordelen. LED verlichting gaat véél langer mee, ja echt veel langer. Vaak wel 5 tot zelfs 8 keer de levensduur van een traditionele halogeen of spaarlamp. En dit verschil is niet alleen goed voor het milieu, maar ook enorm goed voor jouw portemonnee! Dus een heuse win – win situatie.

LED voor je tuin

Verschillende types buitenlampen

Er zijn verschillende types in buitenverlichting, zo kan je kiezen voor gevelverlichting, grondpin verlichting, breedstralers (of in de volksmond een bouwlamp). Gevelverlichting kan een enorm mooie effect creëren voor het aanzien van uw woning, zowel vanaf de voorkant van het huis (vanaf de staat) of aan de achterzijde voor wanneer u in uw tuin bent. Breedstralers zijn handig voor bijvoorbeeld een feestje, wanneer je nog aan het werk bent in de tuin of andere momenten dat je echt een flinke hoeveelheid verlichting nodig hebt. Een andere oplossing is bijvoorbeeld LED strips, deze kan je monteren in je tuinhuis, in de vijver of op andere plekken om extra sfeer toe te voegen.

Waar koop je jouw verlichting?

Er zijn online veel verschillende aanbieders van goedkope LED lampen. Maar ook offline is natuurlijk een mogelijkheid. Denk aan de bouwmarkten. Echter zouden wij je toch adviseren te kiezen voor het gemak van online bestellen. LED lampen online bestellen is vaak geheel gratis. Kijk bij uw zoektocht goed naar het merk. Ja kan namelijk kiezen voor een merk lamp of een ‘huismerk’. De kwaliteit is vaak vergelijkbaar, maar zoals bij vrijwel alle producten betaal je voor het merk extra.