Rolgordijnen op maat bestellen

Rolgordijnen voor je ramen bieden een hoop voordelen. Je kunt je kamer hiermee totaal verduisteren, kunt goed isoleren en het geeft een stuk privacy. Rolgordijnen hangen vaak voor de ramen van je slaapkamer, maar lichtere typen zijn ook ideaal voor je woonkamer. De rolgordijnen kunnen zowel qua functie als qua uitstraling van elkaar verschillen. Voor goede rolgordijnen in huis kun je terecht op mijnraamdecoratie.nl.

Rolgordijnen zijn in de markt van raamdecoratie de meest populaire vorm in Nederland, nog meer dan gordijnen. Het is handig in gebruik en heeft veel voordelen. Eén daarvan is de zonwering. Op een warme zomerdag wil je waarschijnlijk wel licht binnen krijgen, maar niet het felle zonlicht. Licht doorlatende of transparante rolgordijnen zijn dan een ideale optie ten opzichte van bijvoorbeeld standaard gordijnen.

Wil je graag in complete duisternis slapen, dan zijn de volledig verduisterende rolgordijnen een optie, die zie je vaak hangen in slaapkamers. De transparantie rolgordijnen filteren het licht en houden inkijk enigszins tegen, terwijl licht doorlatende rolgordijnen zowel het licht filteren als inkijk bijna totaal tegenhoud. Deze drie verschillende rolgordijnen zijn online verkrijgbaar via mijnraamdecoratie.nl.

Selectie

De rolgordijnen hebben verschillende karakters. Het standaard type is bij mijnraamdecoratie het meest verkocht en heeft veel kleurmogelijkheden door de eenvoud van het product. Ook worden hier scherpe prijzen voor gerekend. Daarnaast zijn er de duo rolgordijnen met twee verschillende kleuren en fraaie ontwerpen. Tot slot heb je de dakraam rolgordijnen voor schuine dakramen.

Overige opties

Rolgordijnen kunnen verschillen in kleur, lengte en prijs. Je kan deze elementen grotendeels zelf bepalen via mijnraamdecoratie.nl. Je kunt eigen kleurstalen aanvragen en 2 jaar garantie krijgen op de rolgordijnen. Daarnaast worden de rolgordijnen gratis verzonden bij een bestelling vanaf 100 euro. De rolgordijnen worden bij een online bestelling via mijnraamdecoratie.nl binnen 10 werkdagen thuis geleverd.