Hoe kies je het juiste formaat container?

Bij Regiocontainer.nl vind je voor elk type klus een geschikte container. In ons aanbod bieden wij containers in formaten verschillend van 3m³ tot 40m³. Maar hoe kies je het juiste formaat container? In deze blog geven we antwoord op deze vraag.

Wil je een container huren? Dan is het van belang om het juiste formaat te kiezen. Het is zonde als je er halverwege achter komt dat het formaat te klein is. Om jou te helpen bij het kiezen van het juiste formaat hebben wij een ezelsbruggetje opgesteld.

1m³ staat gelijk aan 1000 liter. Bij een afvalcontainer vertaald dit zich naar een inhoud van 10 volle kruiwagens met afval.

Voorbeeld:

Je hebt een klus waarbij je een schatting maakt dat je ongeveer 20 volle kruiwagens aan afval zal produceren.

20 kruiwagens staan gelijk aan 2000 liter aan afval. In deze situatie moet je een afvalcontainer huren van 2m³.

Hoeveel ruimte heb ik nog voor het plaatsen van de afvalcontainer?

Het is niet geheel onbelangrijk om van te voren na te denken of je genoeg ruimte hebt voor het plaatsen van een container. De meest voor de hand liggende plek voor het plaatsen van de container is de parkeerplaats. Omdat het plaatsen gebeurd met een vrachtwagen moet je over een minimum van 3 parkeerplaatsen aan ruimte beschikken.

Regiocontainer

Voor het huren van een container ben je bij Regiocontainer.nl aan het juiste adres. Wij leveren containers voor verschillende doeleinden. Zowel aan particulieren als bedrijven. Daarnaast profiteer je bij ons van een uitstekende service. Zo kunnen wij binnen 24 uur door heel Nederland een container leveren. Dat is dé service van Regiocontainer.

BewarenBewaren