Alles voor het kopen van een vlaggenmast

Bijna elke Nederlander kent wel de vlaggenmast, misschien van thuis, maar in ieder geval van bedrijven. In een vlaggenmast kun je de Nederlandse vlag hangen of de speciale vlag van een bedrijf. Vlaggenmasten springen in het oog en zorgen ervoor dat je reclame kunt maken met een mooie vlag. Bij de Vlaggen Unie Friesland zijn veel verschillende typen duurzame vlaggenmasten beschikbaar voor een scherpe prijs.

Wat voor vlaggenmasten zijn er?

Materiaal kan wat zeggen over de kwaliteit van de vlaggenmast, daarom biedt Vlaggen Unie Friesland twee verschillende materialen aan. De polyester vlaggenmast is kwalitatief gelijk aan de aluminium optie en gebruikelijk. De aluminium vlaggenmast is van zeer stevig materiaal. Tevens kan je kiezen uit een conische of cilinder vlaggenmast, waarbij de conische vlaggenmast boven een andere diameter heeft dan beneden. Bij de cilinder vlaggenmast is de cilinder van de paal op elke hoogte hetzelfde. Bij Vlaggen Unie Friesland maak je doorgaans kans op mooie aanbiedingen voor een vlaggenmast.

Wat is er nog meer mogelijk?

Vlaggen Unie Friesland kun je meer dan alleen vlaggenmasten kopen. Ook verkoopt het bedrijf speciale accessoires bij het product en ook verlichting. De verlichting maakt vlaggenmasten ook zichtbaar in het donker en dit is in het speciaal prettig voor bedrijven die graag op constante basis reclame willen maken met een vlag plus logo. Daarnaast kun je bij Vlaggen Unie Friesland een vlaggenmast huren voor bepaalde periodes.

Tot slot

De vlaggenmast is niet alleen geschikt voor een vlag, maar ook voor de kerstperiode. Wie kent ze niet? De prachtige lichtjes in een vlaggenmast. Deze zijn ook bij Vlaggen Unie Friesland te koop, echter wel in de daarvoor bedoelde periode. Wil je je vlaggenmast laten repareren, dan is die kennis en service ook aanwezig bij de Vlaggen Unie Friesland.