Haal Toscane in huis met de Toscaanse Jasmijn

Het tuinseizoen is weer van start gegaan en dat betekent rondkijken voor de mooiste planten. Ben je op zoek naar sfeervolle tuinplanten dan mag de Toscaanse Jasmijn eigenlijk niet ontbreken in de tuin. Deze witte bloem met een groene bladkleur groeit een hele lange periode en geeft een diepe kleur aan je tuin. Je kunt deze plant online kopen bij tuinplantenwinkel.nl voor een mooie prijs. Haal Toscane ook in huis met deze prachtige plant!

De Toscaanse Jasmijn heet officieel de Trachelospermum jasminoides en wordt ook wel een sterplant genoemd door de witte bloesem. De geur van deze plant zal je doen afdwalen naar het prachtige Toscaanse landschap op een zonnige lentedag. Voor iedereen die houdt van een goede klimplant is dit een absolute must have.

Verschillende mogelijkheden

Je hoeft de Toscaanse Jasmijn niet per se in de volle grond te zetten. Ook in een klein potje op het terras kan hij prima groeien. Dit maakt de plant veelzijdig en een uitstekende keuze voor iedere omstandigheid. Het moment van bloei van de Toscaanse Jasmijn is in de periode juli – november, maar ook daaromheen kan die al beginnen. Het is een Italiaanse plant en dit is ook terug te zien in de positie waarin hij het beste groeit, namelijk in de volle zon of in ieder geval het grootste gedeelte van de dag in de zon. De klimplant heeft niet al te veel water nodig.

Garantie

Bij tuinplantenwinkel.nl is de Toscaanse Jasmijn online verkrijgbaar. De plant kan per stuk worden besteld en wordt geleverd met aangroei garantie. De liefhebbende tuinier kan deze klimplant bestellen op tuinplantenwinkel.nl, snel in huis en garantie voor een mooi resultaat.