Dipladenia, een prachtige terrasplant

De dipladenia werd in 2006 uitgeroepen tot terrasplant van het jaar. En dat is niet gek. Hij bloeit namelijk tot ver na de zomer onverstoord door. Dat zorgt voor lang en veel kleur op uw terras. De dipladenia is een must have in uw tuin!

Ik wil meer weten over de dipladenia

De dipladenia is een klimplant met grote geurende bloemen. De dipladenia is er in het roze, wit, rood, roze en dieproze. De dipladenia komt oorsronkelijk uit Zuid-Amerika. Het is een bijzonder mooie plant met grote kenmerkende bloemen. In Zuid-Amerika en Midden-Amerika is de Dipladenia gewend om op grote hoogtes te groeien. Daar is niet altijd zon en het is er niet altijd warm. Dit verklaart waarom deze mooie plant het zo doet in ons Nederlandse klimaat. U kunt uw dipladenia gerust op een halve schaduwplek zetten. Alles tussen de tien en zestien graden is prima voor deze mooie bloeier. Vanaf half mei kunt u de plant dag en nacht buiten laten staan. Alleen als het heel warm is dient u de plant dagelijks te bewateren. Hij is dus ook nog eens super gemakkelijk in onderhoud.

Waar kan ik online een dipladenia kopen?

Dat kan natuurlijk in meerdere webshops. Maar wij adviseren tuinplantenwinkel.nl. Hier vindt u uitgebreide informatie over planten. Zo weet u van tevoren hoe hoog de te leveren plant zal zijn en ze leveren altijd zelf. Ze geven daarnaast goed advies over de verzorging van uw planten. Al met al een betrouwbare webshop die ook nog eens altijd telefonische bereikbaar is. Wilt u een dipladenia online kopen? Doe dat dan hier!